Najnovšie recenzie zo sekcie Nosiče na bicykel
- uchytenie je pevné
- v balení je viacej dielov pre tri rôzne druhy uchytenia
málo skrutiek (na úchyt nad oskou kolesa boli v balení m6 skrutky no ja som tam mal závit na m5 takže som použil tie na uchytenie vrchného držiaku a musel som dokúpiť) montoval som to cez výkend takže som musel počkať kým otvoria obchod :(
inak všetko OK
- prispôsobenie na väčšinu bicyklov
- kvalita Thule
- pomerne jednoduchá montáž
Je to najlepšie čo mám na celom bicykli
Košík je nielen krásny ale najmä pevný a ma dokonale upevnenie k bajku. Dokonalosť za prijateľnú cenu .Verím že mi dlho poslúži. Nakoľko je veľmi ťažko zohnať biele košíky na zadný nosič bajku som rada ze zrovna tu som našla tak krásny a elegantný košík. Ďakujem. Každému vrelo odporúčam.
- bez problémov
- vyzera aj funguje dobre
tie upinacie pasky vyzeraju dost amatersky a opticky to moc neladi, ale snad to podsedlova kapsicka akryje
- Dobre použití
- špičkový nosič
- trochu drahý
- jednoduchá montáž
- Robustný a pritom ľahký
- Ľahko nastaviteľný
- Pekný dizajn
- Má pružinovú príchytku na menšie predmety
Nosič je veľmi ľahký a pritom má nosnosť 25 kg. Je pevný a pri väčšom zaťžení sa nekrúti a nekýva. Má veľmi dobré možnosti nastavenia. Výhodou je aj pružinová príklopka na prichytenie menších predmetov.
- Veľa skrutkových spojov pre nastavenie a umiestnenie nosiča na rám e-bike
- Pevný a pomerne ľahký nosič .
- škoda že výrobca nedodáva všetky potrebné skrutky k montáži , u mňa to nebol problém ,ale nie každý ma doma imbusové skrutky M5 vhodnej dĺžky
- Veľmi pohodlný , po technickej stránke výborný , odporučam. Tento produkt mám už jeden rok a som spokojná, preto som ho zakúpila i manželovi. Cena na tento typ bicykla výborná. Hodí sa i do náročnejšieho terénu. Vrele doporučujem.
- Košík vyzerá pevne
- Ľahko sa nacvakne aj vyberie z docku
- Pri jazde sa zbytočne netrasie
- Trochu komplikovanejší pri montáži, matičky, skrutky a guma na riaditka, ktorá vyskakuje kým ju človek poriadne nezachytí, potom už drží
Som spokojný. Trochu dlhšie mi trvalo ho zmontovať a upevniť na riaditka, možno keby mám ešte jedny ruky šlo by to ľahšie, ale poradil som si.
- jednoduchá montáž 100 % kvalita
- Všetko sedí oko má nič nieje poškodené dostatočne zabalené. Dokonca to obsahuje nadstavce buď na odrazku alebo zad. svetlo.
- Nevýhoda je cena.To isté ten istý výrobca akurát opačne ohnuté a je to o polovicu lacnajšie.
- Kvalitný produkt, univerzálne uchytenie na všetky typy bicyklov
- Žiadne
Doporučujem, trochu vyššia cena ale TOP kvalita
Batožinový nosič na bicykel Thule je kvalitne vyrobený, má univerzálne uchytenie, ale je dosť drahý, platíte si aj za značku...
- ľahký nosič, ľahká montáž
- brašňa pekne sedí
- o rýchloupínací mechanizmus na sedlovke sa z času na čas šuchne noha - pri dlhšom jazdení ošúcha pokožku alebo nohavice. Rieši to jedine dať nižšie sedlo...
- univerzálnosť, dá sa použiť aj vpredu aj vzadu
- šikovný spôsob pripevnenia na vidlicu
- nie je dostatočne pevný, posúva sa
- vysoká cena
- nedostatočný návod na použitie
Kúpil som ho pre jeho univerzálnosť, a to aj napriek vysokej cene. Prvé sklamanie prišlo, keď som zistil, že nepasuje na kolobežku kostka tour max. Dalo sa to čakať, kolobka má kvôli zúženým nábojom aj úzku vidlicu. Myslel som si, že bude univerzálnejší. Ale nevadí, trochu som s tým rátal. Takže plán B, dal som ho na bicykel dopredu. Spôsob upínania je originálny a účinný, takže som ho namontoval celkom rýchlo. Prvá testovacia jazda so záťažou nedopadla dobre. Počas jazdy sa posúval smerom dopredu. Musel som ho často naprávať. Ale myslel som si, že to bola moja chyba. Tak som podoťahoval všetky možné skrutky tak ako som to videl na videách a v návode. Situácia sa zlepšila, posuv bol menší, ale bol. Tak som dotiahol ďalšie skrutky, ktorých doťahovanie nebolo na videách a návode. Už som mal pocit, že sa to definitívne vyriešilo, ale ďalšia jazda ukázala, že nie. Skrutky sú už dotiahnuté tak, že viac sa nedajú. Musel som prikročiť k samodomo riešeniu a dodatočne upevniť nosič o vidlicu, aby sa zamedzil pohyb dopredu. Takéto problémy by som nečakal od tak drahého nosiča takejto renomovanej značky. Som sklamaný. Pevne verím, že už bude fungovať spoľahlivo.
Zobrazujem 101 - 120 zo 201 recenzií « Predchádzajúci 1...4 5 [ 6 ] 7 8...11 Ďalšie »